Minusta

Otsikko

Olen 47- vuotias 5 lapsen äiti.

Olen aina ollut kiinnostunut hoitamaan itseäni ja perhettäni vaihtoehtoisin keinoin.

Opiskelin aikojen alussa monta vuotta sairaanhoitoalaa, mutta jokin perinteisessä lääketieteessä tökki. Muistan ihmetelleeni jo opiskeluaikoinani miksi ihmistä ei oteta kokonaisuutena huomioon eikä ymmärretä että kroppa on oikeasti henkinen, fyysinen ja psyykkinen olemus jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

 

Noin 20 vuotta sitten kiinnostuin homeopatiasta ja olenkin valmistunut diplomihomeopaatiksi Suomen homeopatian akatemiasta 2005. 

Olen hoitanut homeopatialla perheeni siitä lähtien, lääketieteen keinoja ei ole tarvittu silmä- korva- tai poskiontelontulehdusten hoitoon, saati lasten kasvukipuihin ym. vaivoihin.

Vuonna 2005 syntyneen kuopuksen ihovaivojen seurauksena tutustuin myös ruoka-ainepuoleen. Kuopukseni oli 5 kk ikäinen ja aivan hirveässä kunnossa päästä varpaisiin, kokeilin kaikki mahdolliset keinot eikä mikään auttanut kuin hetken. olin jo aivan epätoivoinen, rasvasin poikaa, suojasin hänet yltä päältä siteisiin ja hän vain raapi itseään aivan verille.

Kävin hänen kanssaan MSAS-analyysissa josta selvisi hirmuinen lista ruoka-aineita jolle hänen pieni elimistönsä oli herkistynyt (herkistyminen oli alkanut jo 2 viikon ikäisenä kun annoin kerran äidinmaidonkorviketta). Otimme uuden ruokavalion käyttöön ja jo 2 VIIKON kuluttua pojassa ei ollut merkkiäkään ihottumasta, hän oli tyytyväinen ja nukkui hyvin!!!

Siitä paikasta hankin itselleni lisenssin ja koulutuksen käyttää BioMeridian laitetta hoitojen tukena.

Tarkistan ensin ihmisen kehon kokonaishyvin/pahoinvoinnin. Teen analyysin herkistäviksi havaituista ruoka-aineista. Katson vitamiinit ja hivenaineet, sekä aminohapot ja rasvahapot kuntoon (sillä jos jokin näistä aineista puuttuu, ihminen ei voi voida hyvin). Lisäksi tarkistan vielä haastattelun pohjalta BioMeridian-koneella asiakkaalle sopivan yksilöllisen homeopaattisen aineen.

Olen huomannut että tämä kokonaisuus toimii ja tuo äärettömän ihmeellisiä paranemiskokemuksia jo tapauksissa joissa lääketiede on nostanut kädet pystyyn. Luokseni tulee viikottain monta ihmistä jotka kertovat kahlannensa kaikki mahdolliset lääkärit ja testit läpi ja mitään ei ole löytynyt. Anna siis vilä itsellesi mahdollisuus terveempään elämään!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Hanne H. | Vastaa 09.11.2017 15.19

Kiitos Nina kaikesta avustasi meidän kanssa. Olen todella kiitollinen! <3

Nina Laurell 10.11.2017 12.37

<3 <3 <3

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.04 | 23:14

Jos musta löytyy matoja niin otanko Axiluria vai Drontalia?

...
23.04 | 08:25

Ei haittaa

...
18.04 | 21:18

Haittaako raudansyönti analyysia?

...
07.04 | 19:59

Hei, teen koirille myös. Ulostenäyte toimii hyvin tässäkin. Nina

...
Tykkäät tästä sivusta