Yhteystiedot

Hämeentie 15, kotini jossa analyysit teen. Jos pihaan ei mahdu autoa, voit ajaa sen vastapäisen apteekin parkkipaikalle.

HUOM! Vastaanottoni on normaalisti auki niille jotka haluavat tulla paikan päälle. Muille muistutuksena, että ulostenäytteet kulkee niin kauan kun posti toimii. Ulostenäytteellä saat todella kätevästi tietoa miten lisätä omaa vastustuskykyäsi. 🙂 Vastaanotollani kätellään ja jopa halataan, eikä pukeuduta maskiin. Jos tämä ei sinulle käy, suosittelen etäanalyysiä. 

Puhelinaikani on maanantaisin klo 10.30-16.00

Muina aikoina vastaan puhelimeen jos pystyn. Tekstiviesteihin EN vastaa. Jos haluat kysyä jonkin yksinkertaisen kysymyksen, laita sähköposti. Soittopyynnön voit laittaa tekstiviestillä. Työpuhelimeni on perus näppäinpuhelin, joten multimediaviestejä tai kuvia tai linkkejä ei kannata lähettää.

Valitettavasti puhelimeni ei aina toimi kellarikerroksessa, jossa työskentelen. Jos puhelimeen ei saada yhteyttä, niin koita myöhemmin uudestaan tai laita sähköpostilla tai tekstiviestillä yhteydenottopyyntö, niin soitan takaisin.

Voit varata oman aikasi

puhelin: 0405855446

email: ninantti@gmail.com 

 

käynti- ja näytteiden lähetysosoite:

Hämeentie 15, 31500 Koski Tl