MSAS analyysi näytteistä

NÄYTELÄHETYKSET VAIN YKKÖSLUOKAN KIRJEENÄ! Ei kirjattuna kirjeenä, postipakettina tms, joka jää postiin lunastettavaksi. EN LUNASTA postiin jääneitä lähetyksiä.

Kirjeessä tulee olla myös tarvittava määrä merkkejä, en lunasta myöskään vajaalla merkkimäärällä varustettuja kirjeitä.

Teen analyysit vain ohjeiden mukaan lähetetyistä näytteistä. Jos joku ohjeissa on epäselvää, otathan yhteyttä etukäteen, kiitos!

Puhelinaikani on maanantaisin klo 10.30-16.00. p. 0405855446

Muina aikoina vastaan puhelimeen jos pystyn.

Valitettavasti puhelimeni ei aina toimi kellarikerroksessa, jossa työskentelen. Jos puhelimeen ei saada yhteyttä, niin koita myöhemmin uudestaan tai laita sähköpostilla tai tekstiviestillä yhteydenottopyyntö, niin soitan takaisin.

 

Alle 10v. lapsille teen analyysin VAIN etänä. (todettu luotettavammaksi kuin lapsen iholta mittaaminen)

Kirjalliset tulokset saat noin 2 viikon kuluttua siitä kun olen itse vastaanottanut näytteet. Erityisistä ruuhka-ajoista ja lomistani ilmoitan täällä.

Testissä selviää ruoka-aineyliherkkyydet, vitamiini- hivenaine- aminohappo- rasvahappo- ja entsyymipuutteet. Elinjärjestelmien ja mahdollisesti yksittäisten elimien tasapaino. Mahdollisesti myös tarpeen vaatiiessa joitain hormoneja. Testi on yksilöllinen ja henkilökohtainen, joten mitatut asiat saattavat poiketa jonkun muun testistä.

HUOM! Parasiittien tutkiminen ei kuulu automaattisesti analyysiin 

LUE TARKKAAN seuraavat ohjeet ennen näytteen lähettämistä!!!

Ohjeet näytteiden lähettämistä varten:

- minigrippussiin (hajun vahvuudesta riippuen useampi pussin päällekkäin)  noin 2 tl verran ulostetta. Jos kakka on imeytynyt vaippaan, leikkaa vaipasta kakka-alue. Vaippa tulee pakata kakkapuoli ylöspäin. Pakkaa nimenomaan PUSSIIN, ei purkkiin! Kääri pussi vielä folioon tai sanomalehtipaperiin hajuhaittojen välttämiseksi.

Kesällä ehdottomasti folioon, hajuhaitat ovat valtaisat. Huom. VAIN tavallisena 1.lk kirjeenä lähetykset ja huomioithan että kuoressa on tarpeeksi merkkejä. En lunasta postiin jääneitä lähetyksiä.

- laita pakettiin myös erillisiin pusseihin kaikki käytössä olevat lisäravinteet ja                erityiskorvikkeet, sekä nimeä ne. Yksi kapseli tai pieni määrä jauhetta, nestemäisistä muutama tippa riittää.

- NIMESI (testattavan henkilön nimi) jokaisen pussin päälle

- mukaan omalla nimelläsi ja osoitteellasi, sekä postimerkillä varustettu kirjekuori tulosten lähettämistä varten. Yhden analyysin tulokset (4-6arkkia) menee yhdellä merkillä, jos samassa kuoressa on toisen analyysin tulokset tai jos haluat pillerinäytteet lähetettävän takaisin niin varusta palautuskuori kahdella merkillä.

- voit halutessasi laittaa pienen saatekirjeen oireistasi, ei pitkää sepustusta mielellään, mutta nämä tiedot tulee olla: NIMI, IKÄ, IMETYKSELLÄ vai ei, KORVIKKEET! Sulje kuori varmasti kunnolla, vaikka ylimääräisellä teipillä!!! 

 

- omat yhteystietosi (PUHELINNUMERO!!) jos minulla tulee kysyttävää kesken testauksen on hyvä olla numerosi heti saatavilla.

Kun vastaanotat tuloslistan, selvitellään yhdessä mitä testissä olevat tulokset tarkoittavat ja saat ohjeet miten sinun tulee edetä. Jokainen testitulos on aina henkilökohtainen, joten juuri sinun kehosi tilasta tietoa saadaksesi tulosten läpikäynti tapahtuu VAIN puhelimitse, ei sähköpostilla, eikä varsinkaan tekstiviestillä. Voit soittaa minulle milloin tahansa kun olet vastaanottanut tulokset, jos en voi vastata niin soitan takaisin mahdollisimman pian. 

Etänä tehdyn analyysin hinta 90e. Lasku tulee sinulle tulosten mukana. Laskun eräpäivä on heti.

VINKKI: jos kakka haisee kovin pahalle, ripauta kuoren sisälle vanilijasokeria tai kahvinpuruja. Tämä ihan postipoikaa ajatellen =) Huolehdithan myös, että kuori on tiiviisti suljettu (käytä mieluiten kuplapussia) ja, että siinä on tarpeeksi postimerkkejä

 

Ja seuraava TODELLA tärkeää:

HUOM!!!!! Jos olemme etukäteen sopineet joistain asioista puhelimitse tai sähköpostitse, niin ole ystävällinen ja laita minulle tieto paketin mukana. En voi muistaa mitä olemme sopineet kun paketin vastaanotan. 

Esim. onko tarkoitus tehdä vain suppea kontrolli (hinta 30e, edellyttää ainakin yhden tehdyn laajan analyysin) tai katsoa vaan määrätyt aineet tai ollaanko sovittu homeopaattisen aineen kartoitus.  Saan valitettavan usein pelkän kakkapaketin ja palautuskuoren, pelkän hajun perusteella on hankala tehdä mitään, tarvitsen muutakin. Ei riitä, maininta että "laitoin sähköpostia aiemmin". Pelkillä ranskalaisilla viivoilla selviät, tässä esimerkki:

- Nimi

- 3v.

- tämä on ensimmäinen analyysi

- katsotko, maitotuotteet, maissin, perunan ainakin

- kova ripuli, olisiko homeopaattista lääkettä siihen?

- mikä olisi hyvä maitohappobakteeri?

- omat yhteystietosi

HUOM! Pienten vauvojen vanhemmille tiedoksi. Mikäli vauva on saanut Rotarokotteen ja oireet selkeästi pahentuneet siitä, ole hyvä ja kerro saatteessa tästä. Jos haluat niin lähetän palautuskuoressa homeopaattisen aineen joka auttaa korjaamaan rokotteen aiheuttamia haittavaikutuksia. Homeopaattinen lääke/lääkkeet sisältyy aina hintaan.

Nämä ohjeet siksi että säästämme molempien aikaa, vältytään turhilta väärinkäsityksiltä ja sinä saat tulokset nopeammin, kiitos että ymmärrät!

HUOM! Suppeaa analyysiä tehtäessä on hyvä, että mainitset muutamalla sanalla olemassa olevat oireet. Pystyn niiden oireiden perusteella päättelemään mitä on hyvä tarkistaa. Suppea analyysi on myös akuutti, joten kuoreen päälle osoitetietojen lisäksi tieto suppeasta analyysistä. Näin pystyn ohittamaan suppean analyysin jonossa.

Näytteet lähetetään osoitteeseen

Hämeentie 15, 31500 Koski TL

Nina

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Hilkka | Vastaa 05.02.2019 11.36

Haittaako jos on jo ollut esim ilman perunaa, viljoja,maitoa kun lakkautetaan otetaan? Näkyykö mahdolliset herkkyydet niille silti?

Nina Laurell 07.02.2019 08.52

Hei Hilkka, ei haittaa. Analyysia varten ei tarvitse muuttaa ruokailutapojaan. Tulosten perusteella voidaan päätellä mitkä kaikki eivät sovi.

Mari | Vastaa 20.11.2018 09.49

En löydänyt vastausta siihen että miten laaja testi on? Pitääkö itse luetella kaikki epäilyssä olevat ruuat? Mitä jos ei itse osaa epäillä?

Nina Laurell 26.11.2018 20.54

Testissä selviää ruoka-aineyliherkkyydet, vitamiini- hivenaine- aminohappo- rasvahappo- ja entsyymipuutteet. Elinjärjestelmien ja mahdollisesti yksittäisten elimien tasapaino. Mahdollisesti myös tarpeen vaatiiessa joitain hormoneja. Testi on yksilöllinen

Terhi Lintoja | Vastaa 06.08.2018 21.33

Laitan sulle näytteen tulemaan. T.terhi

Emmi | Vastaa 03.11.2017 09.15

Mihin osoitteeseen näyte lähetetään?

Maryann | Vastaa 13.09.2017 13.58

Hei, kun nyt on ruuhka näytteiden osalta, milloin sitten voi lähettää näyteen?

Nina Laurell 13.09.2017 14.59

Hei Maryann, voit laittaa näytettä tulemaan milloin vaan, menee sitten jonon hännille.

J | Vastaa 24.06.2017 10.36

Pitäisikö kuitenkin VAUVAN kanssa käydä ravitsemuksen koulutetulla asiantuntijalla / lastenlääkärillä..

Nina Laurell 26.06.2017 10.25

Hyvä J, lähestulkoon kaikki minulle tulevat vauvat ovat kyllä käyneet aikaisemmin lääkäreillä ja muilla lääketieteen asiantuntijoilla. (saamatta sieltä apua)

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

14.05 | 08:23

Onnistuu.

...
11.05 | 19:21

Voiko maksaa Onecoineilla.

...
11.05 | 19:17

Voinko maksaa OneCoineilla???

...
13.03 | 19:32

Hei Dima, kiitos videosta. Et sitten omalla nimelläsi uskaltanut linkkiä laittaa. =)

...
Tykkäät tästä sivusta