MSAS analyysi näytteistä

 

 HUOM! Lähetysohjeet päivitetty lain vaatimalle tasolle. Luethan ne tarkasti ennen näytteen lähettämistä. kiitos!

Puhelinaikani on maanantaisin klo 10.30-16.00. p. 0405855446

Muina aikoina vastaan puhelimeen jos pystyn.

Valitettavasti puhelimeni ei aina toimi kellarikerroksessa, jossa työskentelen. Jos puhelimeen ei saada yhteyttä, niin koita myöhemmin uudestaan tai laita sähköpostilla tai tekstiviestillä yhteydenottopyyntö, niin soitan takaisin. En myöskään pidä puhelimessani koputustoimintoa, sillä se häiritsee käynnissä olevaa puhelua, joten soita uudestaan, jos olen varattuna. Älä lähetä kuvia tai linkkejä, eikä multimediaviestejä sillä työpuhelimeni on perus näppäinpuhelin.

 

Alle 10v. lapsille teen analyysin VAIN etänä. (todettu luotettavammaksi kuin lapsen iholta mittaaminen)

Tulokset saat noin 2 viikon sisällä siitä, kun olen itse vastaanottanut näytteet. Erityisistä ruuhka-ajoista ja lomistani ilmoitan täällä.

Testissä selviää ruoka-aineyliherkkyydet, vitamiini- hivenaine- aminohappo- rasvahappo- ja entsyymipuutteet. Elinjärjestelmien ja mahdollisesti yksittäisten elimien tasapaino. Mahdollisesti myös tarpeen vaatiessa joitain hormoneja. Testi on yksilöllinen ja henkilökohtainen, joten mitatut asiat saattavat poiketa jonkun muun testistä. Mitattavia yksittäisiä asioita tilanteesta riippuen 140-180 kpl.

HUOM! Parasiittien tutkiminen ei kuulu automaattisesti analyysiin. Parasiittikartoitus etäanalyysin yhteydessä + 40e.

VAK-säännöksistä vapautettujen näytteiden pakkaaminen:

Ihmis- ja eläinperäiset näytteet, vapautettu.

Ohjeet näytteiden lähettämistä varten:

- minigrippussiin tai muuhun nestetiiviiseen pussiin (hajun vahvuudesta riippuen useampi pussin päällekkäin)  noin 2 tl verran ulostetta. Jos kakka on imeytynyt vaippaan, leikkaa vaipasta kakka-alue. Vaippa tulee pakata kakkapuoli ylöspäin. Pakkaa nimenomaan PUSSIIN, ei purkkiin! Kääri pussi vielä folioon tai sanomalehtipaperiin hajuhaittojen välttämiseksi. Ulosteen ei tarvitse olla tuoretta, sen voi kaivaa pöntöstä, sitä voi säilyttää ihan huoneenlämmössä, eikä haittaa vaikka se esim. jäätyisi matkalla. Säännösten mukaan pakattava kahteen nestetiiviiseen pussiin, joiden välissä esim talouspaperia imeyttämiseen. Eli kakka pussiin. Pussi folioon. Foliokääre talouspaperiin ja tämä kaikki vielä tiiviiseen pussiin.

Kesällä ehdottomasti folioon, muuten hajuhaitat ovat valtaisat. Huom. VAIN tavallisena 1.lk kirjeenä lähetykset ja huomioithan että kuoressa on tarpeeksi merkkejä. Jos joudun lunastamaan lähetyksen postista veloitan siitä 5e. Kirjeen on mahduttava postiluukusta, eli maksimipaksuus 30mm!

- laita pakettiin myös erillisiin pusseihin kaikki käytössä olevat lisäravinteet ja                erityiskorvikkeet, jos haluat niitä testattavan, sekä nimeä ne. Yksi kapseli tai pieni määrä jauhetta, nestemäisistä muutama tippa riittää. Jos haluat lisäravinnenäytteet lähetettävän takaisin laita mukaan osoitetiedoillasi ja postimerkillä varustettu palautuskuori.

- NIMESI (testattavan henkilön nimi) jokaisen pussin päälle

- voit halutessasi laittaa pienen saatekirjeen oireistasi, ei pitkää sepustusta mielellään, mutta nämä tiedot tulee olla: NIMI, IKÄ, IMETYKSELLÄ vai ei, KORVIKKEET! Sulje kuori varmasti kunnolla, vaikka ylimääräisellä teipillä!!! 

Kuoren tulee olla kovaa materiaalia. Kuitenkin KIRJElähetyksen kriteerit täyttävä. Ei pakettina!! Tavallinen kirjekuori ei käy. Askartele vaikka pahvista ja pakkausteipistä oma kuoresi tai osta postista valmis kova kuori.

Kuoren päällä tulee lukea "ihmisperäinen näyte - vapautettu" tai "eläinperäinen näyte - vapautettu"

Kuoressa huomiovärin tulee olla KELTA/MUSTA. Esim. sähköteippi tai ihan näytelähetyksiä varten tarkoitettu huomiokuori. Voit myös itse värittää huomiovärin tusseilla.

In english:

Pack the sample in a watertight plastic bag. Wrap the bag in foil. Water-absorbent material, such as kitchen paper, around the foil. Finally, all this in a still liquid-tight plastic bag.


The shell must be made of hard material. An ordinary envelope does not work. Even make your own envelope from cardboard and packing tape or buy a ready-made hard envelope from the post office.

The shell must bear the words "sample of human origin - exempted" or "sample of animal origin - exempted"

The attention color of the shell should be yellow / black. For example, electrical tape or an attention cover intended for sample shipments. You can also color the attention color yourself with markers.

 

Kiitos kun huomioit nämä asiat näytteen lähettämisessä. Ohjeet saatu Postin turvallisuuspalvelusta, VAK-turvallisuusneuvonantajalta.

 

- omat yhteystietosi (PUHELINNUMERO ja SÄHKÖPOSTIOSOITE) jos minulla tulee kysyttävää kesken testauksen on hyvä olla numerosi heti saatavilla. 

Tuloslistat saat valokuvina (kuvia 6-8kpl) sähköpostiisi saman päivän aikana kun olen testin tehnyt. Jos haluat mahdollisia lääke/vitamiininäytteitä lähetettävän takaisin niin laita niitä varten omilla osoitetiedoillasi ja riittävällä määrällä postimerkkejä varustettu palautuskuori. En enää lähetä paperisia tuloslistoja tulostinongelmien takia. 

Kun vastaanotat tuloslistan, selvitellään yhdessä mitä testissä olevat tulokset tarkoittavat ja saat ohjeet miten sinun tulee edetä. Jokainen testitulos on aina henkilökohtainen, joten juuri sinun kehosi tilasta tietoa saadaksesi tulosten läpikäynti tapahtuu VAIN puhelimitse, ei sähköpostilla, eikä varsinkaan tekstiviestillä. Voit soittaa minulle milloin tahansa kun olet vastaanottanut tulokset, jos en voi vastata niin soitan mahdollisuuksieni mukaan takaisin. 

Etänä tehdyn analyysin hinta 100e. Lasku tulee sinulle tulosten mukana. Laskun eräpäivä on heti. Kun olet lähettänyt näytteen, olet tehnyt ostopäätöksen. Jos haluat samalla loisten/parasiittien kartoituksen kirjaa se erikseen lähetykseen. Loiset kartoitetaan niistä elimistä/elinjärjestelmistä joissa pahiten ongelmia. Parasiittikartoituksen hinta 40e. Eli etäanalyysi + loiset yht 140e.

Ensimmäinen analyysi on aina laaja 100e, koska koko kokonaisuus pitää saada selville. Poikkeuksena imetyksellä olevien lasten äideille voin tehdä pelkän ravintoainemittauksen, vaikka laajaa ei ole tehty. Perustuen siihen, että tämä auttaa myös lasta sillä äidin ja lapsen symbioosi imetysaikana vaikuttaa molempiin ja jos äidinkin ravintoaineet mitataan siitä hyötyy myös vauva. Suosittelen tätä lämpimästi. Pelkkien ravintoaineiden mittaus imettävältä äidiltä siinä yhteydessä kun lapsesta tehdään analyysi maksaa 40e. Parhaan tuloksen molempien osalta tietysti saa tekemällä molemmille laajan analyysin.

VINKKI: jos kakka haisee kovin pahalle, ripauta kuoren sisälle vanilijasokeria tai kahvinpuruja. 

 

Ja seuraava TODELLA tärkeää:

HUOM!!!!! Jos olemme etukäteen sopineet joistain asioista puhelimitse tai sähköpostitse, niin ole ystävällinen ja laita minulle tieto paketin mukana. En voi muistaa mitä olemme sopineet kun paketin vastaanotan. 

Esim. onko tarkoitus tehdä vain suppea kontrolli (hinta 40e, edellyttää ainakin yhden tehdyn laajan analyysin) tai katsoa vaan määrätyt aineet tai ollaanko sovittu homeopaattisen aineen kartoitus.  Saan valitettavan usein pelkän kakkapaketin mutta pelkän hajun perusteella on hankala tehdä mitään, tarvitsen muutakin. Ei riitä, maininta että "laitoin sähköpostia aiemmin". Pelkillä ranskalaisilla viivoilla selviät, tässä esimerkki:

- Nimi

- 3v.

- tämä on ensimmäinen analyysi

- katsotko, maitotuotteet, maissin, perunan ainakin

- kova ripuli, olisiko homeopaattista lääkettä siihen?

- mikä olisi hyvä maitohappobakteeri?

- omat yhteystietosi

HUOM! Pienten vauvojen vanhemmille tiedoksi. Mikäli vauva on saanut Rotarokotteen ja oireet selkeästi pahentuneet siitä, ole hyvä ja kerro saatteessa tästä. Jos haluat niin lähetän palautuskuoressa homeopaattisen aineen joka auttaa korjaamaan rokotteen aiheuttamia haittavaikutuksia. Homeopaattinen lääke/lääkkeet sisältyy aina hintaan.

Nämä ohjeet siksi että säästämme molempien aikaa, vältytään turhilta väärinkäsityksiltä ja sinä saat tulokset nopeammin, kiitos että ymmärrät!

HUOM! Suppeaa analyysiä tehtäessä on hyvä, että mainitset muutamalla sanalla olemassa olevat oireet. Pystyn niiden oireiden perusteella päättelemään mitä on hyvä tarkistaa. Suppea analyysi on myös akuutti, joten kuoreen päälle osoitetietojen lisäksi tieto suppeasta analyysistä. Näin pystyn ohittamaan suppean analyysin jonossa.

Näytteet lähetetään osoitteeseen

Nina Laurell/MSAS analyysit

Hämeentie 15, 31500 Koski TL

Nina 🤩

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Marjo | Vastaa 07.04.2020 09.01

Hei Nina, teetkö analyysejä koirille? Omalla koirallani on ihon, tassujen kutinaa, korvat hiivaiset, en ole löytänyt sopivaa ruokavaliota!

Nina Laurell 07.04.2020 19.59

Hei, teen koirille myös. Ulostenäyte toimii hyvin tässäkin. Nina

Heidi | Vastaa 26.03.2020 07.15

Hei,
Teetkö edelleen MSAS-analyysejä? Tarvitseeko olla puhelimitse ensin yhteydessä?

Nina Laurell 27.03.2020 09.40

Hei Heidi, kyllä teen. Aivan normaalisti. Jos haluat lähettää näytteen, ei tarvitse olla etukäteen yhteydessä.

Hilkka | Vastaa 05.02.2019 11.36

Haittaako jos on jo ollut esim ilman perunaa, viljoja,maitoa kun lakkautetaan otetaan? Näkyykö mahdolliset herkkyydet niille silti?

Nina Laurell 07.02.2019 08.52

Hei Hilkka, ei haittaa. Analyysia varten ei tarvitse muuttaa ruokailutapojaan. Tulosten perusteella voidaan päätellä mitkä kaikki eivät sovi.

Mari | Vastaa 20.11.2018 09.49

En löydänyt vastausta siihen että miten laaja testi on? Pitääkö itse luetella kaikki epäilyssä olevat ruuat? Mitä jos ei itse osaa epäillä?

Nina Laurell 26.11.2018 20.54

Testissä selviää ruoka-aineyliherkkyydet, vitamiini- hivenaine- aminohappo- rasvahappo- ja entsyymipuutteet. Elinjärjestelmien ja mahdollisesti yksittäisten elimien tasapaino. Mahdollisesti myös tarpeen vaatiiessa joitain hormoneja. Testi on yksilöllinen

Terhi Lintoja | Vastaa 06.08.2018 21.33

Laitan sulle näytteen tulemaan. T.terhi

Emmi | Vastaa 03.11.2017 09.15

Mihin osoitteeseen näyte lähetetään?

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.08 | 09:32

Hei! Eroavatko sormen-/varpaanpäistä tehdyt testit ulostenäytteistä tehdyistä testeistä sisällöltään? Testataanko niissä juuri samat asiat?

...
29.07 | 20:47

ninantti@gmail.com

...
29.07 | 20:42

onko mikä sähköpostiosoite

...
29.07 | 20:38

Tottakai!

...
Tykkäät tästä sivusta