MSAS analyysi näytteistä

Palvelu on pahasti ruuhkautunut. Pyydän kärsivällisyyttä tulosten odotteluun!

Puhelinaikani on maanantaisin klo 10.30-16.00. p. 0405855446

Muina aikoina vastaan puhelimeen jos pystyn.

Valitettavasti puhelimeni ei aina toimi kellarikerroksessa, jossa työskentelen. Jos puhelimeen ei saada yhteyttä, niin koita myöhemmin uudestaan tai laita sähköpostilla tai tekstiviestillä yhteydenottopyyntö, niin soitan takaisin.

 

Näytteistä tehdyt analyysit ovat osoittautuneet erittäin hyväksi keinoksi antaa viitteitä ruokavaliosta.  Ensisijaisesti aikuiselle testi tehdään aina vastaanotolla! Alle 10v. lapsille teen analyysin mieluiten VAIN näytteistä. (todettu luotettavammaksi kuin lapsen iholta mittaaminen)

Teen analyysin näytteistä itseäni välikätenä käyttäen. Kirjalliset tulokset saat noin 2 viikon kuluttua siitä kun olen itse vastaanottanut näytteet.

Testissä selviää ruoka-aineyliherkkyydet, vitamiini- hivenaine- aminohappo- rasvahappo- ja entsyymipuutteet. Elinjärjestelmien ja mahdollisesti yksittäisten elimien tasapaino. Mahdollisesti myös tarpeen vaatiiessa joitain hormoneja. Testi on yksilöllinen ja henkilökohtainen, joten mitatut asiat saattavat poiketa jonkun muun testistä.

HUOM! Parasiittien tutkiminen ei kuulu automaattisesti analyysiin, se pitää erikseen pyytää. 

LUE TARKKAAN seuraavat ohjeet ennen näytteen lähettämistä!!!

Ohjeet näytteiden lähettämistä varten:

- minigrippussiin (hajun vahvuudesta riippuen useampi pussin päällekkäin) vähintään 2 tl  verran kakkaa. Jos kakka on imeytynyt vaippaan, leikkaa vaipasta kakka-alue. Vaippa tulee pakata kakkapuoli ylöspäin. Pakkaa nimenomaan PUSSIIN, ei purkkiin! Kääri pussi vielä folioon hajuhaittojen välttämiseksi.

Kesällä ehdottomasti folioon, hajuhaitat ovat valtaisat. Huom. VAIN tavallisena 1.lk kirjeenä lähetykset ja huomioithan että kuoressa on tarpeeksi merkkejä. En lunasta postiin jääneitä lähetyksiä.

- toiseen pussiin pikkurillin kokoinen tukko hiuksia, olettaen tietysti, että niitä kasvaa... hiuksia voit leikata pieniä tuppoja mahdollisimman läheltä päänahkaa, useasta kohdasta päätä. Hiukset eivät ole välttämättömiä, vain hyvä lisä.

- Eläimen karvanäyte tulisi olla harjattua karvaa.

- laita pakettiin myös erillisiin pusseihin kaikki käytössä olevat lisäravinteet ja                erityiskorvikkeet, sekä nimeä ne. Yksi kapseli tai pieni määrä jauhetta, nestemäisistä muutama tippa riittää.

- NIMESI (testattavan henkilön nimi) jokaisen pussin päälle

- mukaan omalla nimelläsi ja osoitteellasi, sekä postimerkillä varustettu kirjekuori tulosten lähettämistä varten. Yhden analyysin tulokset (4-6arkkia) menee yhdellä merkillä, jos samassa kuoressa on toisen analyysin tulokset tai jos haluat pillerinäytteet lähetettävän takaisin niin varusta palautuskuori useammalla merkillä.

- voit halutessasi laittaa pienen saatekirjeen oireistasi, ei pitkää sepustusta mielellään, mutta nämä tiedot tulee olla: NIMI, IKÄ, IMETYKSELLÄ vai ei, KORVIKKEET! Muista sulkea kuori varmasti kunnolla, vaikka ylimääräisellä teipillä.

- omat yhteystietosi (PUHELINNUMERO!!) jos minulla tulee kysyttävää kesken testauksen on hyvä olla numerosi heti saatavilla.

Kun vastaanotat tuloslistan, selvitellään yhdessä mitä testissä olevat tulokset tarkoittavat ja saat ohjeet miten sinun tulee edetä. Tulosten läpikäynti tapahtuu puhelimitse, ei sähköpostilla, eikä varsinkaan tekstiviestillä. Voit soittaa minulle milloin tahansa kun olet vastaanottanut tulokset, jos en voi vastata niin soitan takaisin mahdollisimman pian.

Etänä tehdyn analyysin hinta 90e. Lasku tulee sinulle tulosten mukana. Laskun eräpäivä on heti.

VINKKI: jos kakka haisee kovin pahalle, ripauta kuoren sisälle vanilijasokeria tai kahvinpuruja. Tämä ihan postipoikaa ajatellen =) Huolehdithan myös, että kuori on tiiviisti suljettu (käytä mieluiten kuplapussia) ja, että siinä on tarpeeksi postimerkkejä. 

 

Ja seuraava TODELLA tärkeää:

HUOM!!!!! Jos olemme etukäteen sopineet joistain asioista puhelimitse tai sähköpostitse, niin ole ystävällinen ja laita minulle tieto paketin mukana. En voi muistaa mitä olemme sopineet kun paketin vastaanotan. Minulle tulee monta testipakettia päivittäin. 

Esim. onko tarkoitus tehdä vain suppea kontrolli (hinta 30e, edellyttää ainakin yhden tehdyn laajan analyysin) tai katsoa vaan määrätyt aineet tai ollaanko sovittu homeopaattisen aineen kartoitus.  Saan valitettavan usein pelkän kakkapaketin ja palautuskuoren, pelkän hajun perusteella on hankala tehdä mitään, tarvitsen muutakin. Ei riitä, maininta että "laitoin sähköpostia aiemmin". Pelkillä ranskalaisilla viivoilla selviät, tässä esimerkki:

- Nimi

- 3v.

- tämä on ensimmäinen analyysi

- katsotko, maitotuotteet, maissin, perunan ainakin

- kova ripuli, olisiko homeopaattista lääkettä siihen?

- mikä olisi hyvä maitohappobakteeri?

- omat yhteystietosi

HUOM! Pienten vauvojen vanhemmille tiedoksi. Mikäli vauva on saanut Rotarokotteen ja oireet selkeästi pahentuneet siitä, ole hyvä ja kerro saatteessa tästä. Jos haluat niin lähetän palautuskuoressa homeopaattisen aineen joka auttaa korjaamaan rokotteen aiheuttamia haittavaikutuksia. Homeopaattinen lääke/lääkkeet sisältyy aina hintaan.

Nämä ohjeet siksi että säästämme molempien aikaa, vältytään turhilta väärinkäsityksiltä ja sinä saat tulokset nopeammin, kiitos että ymmärrät!

HUOM! Suppeaa analyysiä tehtäessä on hyvä, että mainitset muutamalla sanalla olemassa olevat oireet. Pystyn niiden oireiden perusteella päättelemään mitä on hyvä tarkistaa. Suppea analyysi on myös akuutti, joten kuoreen päälle osoitetietojen lisäksi tieto suppeasta analyysistä. Näin pystyn ohittamaan suppean analyysin jonossa.

Näytteet lähetetään osoitteeseen

Hämeentie 15, 31500 Koski TL

Nina Vau

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Mari | Vastaa 20.11.2018 09.49

En löydänyt vastausta siihen että miten laaja testi on? Pitääkö itse luetella kaikki epäilyssä olevat ruuat? Mitä jos ei itse osaa epäillä?

Nina Laurell 26.11.2018 20.54

Testissä selviää ruoka-aineyliherkkyydet, vitamiini- hivenaine- aminohappo- rasvahappo- ja entsyymipuutteet. Elinjärjestelmien ja mahdollisesti yksittäisten elimien tasapaino. Mahdollisesti myös tarpeen vaatiiessa joitain hormoneja. Testi on yksilöllinen

Terhi Lintoja | Vastaa 06.08.2018 21.33

Laitan sulle näytteen tulemaan. T.terhi

Emmi | Vastaa 03.11.2017 09.15

Mihin osoitteeseen näyte lähetetään?

Maryann | Vastaa 13.09.2017 13.58

Hei, kun nyt on ruuhka näytteiden osalta, milloin sitten voi lähettää näyteen?

Nina Laurell 13.09.2017 14.59

Hei Maryann, voit laittaa näytettä tulemaan milloin vaan, menee sitten jonon hännille.

J | Vastaa 24.06.2017 10.36

Pitäisikö kuitenkin VAUVAN kanssa käydä ravitsemuksen koulutetulla asiantuntijalla / lastenlääkärillä..

Nina Laurell 26.06.2017 10.25

Hyvä J, lähestulkoon kaikki minulle tulevat vauvat ovat kyllä käyneet aikaisemmin lääkäreillä ja muilla lääketieteen asiantuntijoilla. (saamatta sieltä apua)

Milja | Vastaa 27.05.2017 00.18

Kuinka pitkät jonot on tällä hetkellä näyteanalyyseissä?
Kiinnostaa myös tuo analyysin laajuus, ruoka-aineherkälle vauvalle.

Nina Laurell 26.06.2017 10.24

Hei Milja, jono on nyt tältä erää saatu purettua. Msas näytteistä - osoista saat lisätietoa analyysistä.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

26.11 | 20:54

Testissä selviää ruoka-aineyliherkkyydet, vitamiini- hivenaine- aminohappo- rasvahappo- ja entsyymipuutteet. Elinjärjestelmien ja mahdollisesti yksittäisten elimien tasapaino. Mahdollisesti myös tarpeen vaatiiessa joitain hormoneja. Testi on yksilöllinen

...
20.11 | 09:49

En löydänyt vastausta siihen että miten laaja testi on? Pitääkö itse luetella kaikki epäilyssä olevat ruuat? Mitä jos ei itse osaa epäillä?

...
12.11 | 10:27

Hei Harri! Ohjeet ovat englanniksi, mutta mielestäni aika helposti ymmärrettävissä.

...
09.11 | 14:58

Moikka

Teen ravintoneuvontaa(www.luonnollinenravitsemus.fi) ja tämän voisi olla hyvä tuki perusymmärrykseen. Kuuluuko tähän hintaan suomenkielinen ohjeistus

...
Tykkäät tästä sivusta