Miten luen tuloksia?

Tässä lista asioista joista saat itsetulkintaa sillä välin kun minä en ehdi puhelimeen.

 

- vasemmassa reunassa asia jota mitattu, ensin ruoka-aineita ja lopussa ravintoaineet

- oikealla vihreä (balance), keltainen (weakned) tai punainen (stressed) palkki

- max luku 45 -55 = vihreä

- alle 45 = keltainen

- yli 55 = punainen

- keltaisella olevat ruoka-aineet eivät sula. Kroppa ei tiedä mitä niille tehdään joten ne jätetään kokonaan ruokavaliosta pidemmäksi aikaa

- punaisella olevat aiheuttavat stressiä tällä hetkellä, eli jätetään pois ruokavaliosta joksikin aikaa

- keskiarvo luvussa 50 (ehkä kaikkein turvallisin kokeilu)

- jos maitotuotteissa muut maitotuotteet ovat vihreällä, mutta kaseiini (casein - cow) rajoilla, niin silloin maitotuotteet saattavat sopia ruokavalioon hapatettuina ja paljon (min. 10%) rasvaa sisältävinä.

- jos viljatuotteiden joukossa gluteeni on vihreällä, niin ongelma on viljojen tärkkelyksessä eli sokerissa, silloin myös kaikki gluteenittomat viljat ovat hyvin kyseenalaisia ja usein näkyvätkin testissä ärsyttävinä. Eli jos tärkkelys aiheuttaa ongelmaa, älä missään tapauksessa ota käyttöön valmiita gluteenittomia tuotteita. Ne sisältävät eniten tärkkelystä!

- kaikki testit voivat erehtyä, niin tämäkin. Eli ajatuksena, jos tärkkelys on todettu suurimmaksi ongelmaksi niin ota selville missä kaikessa sitä on ja pidä silmällä oireita joita ne voivat aiheuttaa.

- lopussa ravintoaineista mitattu aminohapot (proteiinit) entsyymit, rasvahapot, mineraalit ja vitamiinit. Ihannetaso elimistössä on vihreällä ja max luku 50. Jos testissä keltaista niin on vajaus ja jos taas punaista niin kyseisen ravintoaineen käyttöönotossa on ongelmia. Kumpikin on siis puutostila.

- jos olet lähettänyt näytteen mukana vitamiini- ym näytteitä ja mitään mainintaa niiden mittaamisesta ei ole, niin silloin niistä ei tule mitään ongelmaa.

Jos testi osoittaa selkeitä puutteita joistan ravintoaineista, laitan suosituksen hyväksi havaitusta laadukkaasta tuotteesta annosteluohjeineen.

Olen valitettavasti välillä niin kiireinen, että en pysty vastaamaan tai purkamaan kaikkia puheluita välittömästi tai edes seuraavana päivänä, ole sitkeä ja soita uudestaan!

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

14.05 | 08:23

Onnistuu.

...
11.05 | 19:21

Voiko maksaa Onecoineilla.

...
11.05 | 19:17

Voinko maksaa OneCoineilla???

...
13.03 | 19:32

Hei Dima, kiitos videosta. Et sitten omalla nimelläsi uskaltanut linkkiä laittaa. =)

...
Tykkäät tästä sivusta