Analyysilaite kotikäyttöön

Quantum Resonance Magnetic analyzer

Helppokäyttöinen analyysilaite kotikäyttöön!! Yhdistä laite omaan tietokoneeseesi ja ota helposti selville oman kehosi kokonaistilanne.

Tämä analyyislaite EI korvaa Bio Meridian - laitteella tehtyä analyysiä, mutta tukee sitä käytössä. Sinun tulee olla käynyt vähintään yhdessä laajassa analyysissä ennen laitteen kotikäyttöä. 

Laitteella saat nopeasti kartoitettua hivenaineiden, vitamiinien, aminohappojen ja rasvahappojen tarpeen. Laite analysoi samalla koko kehon tilanteen ja saat selville esim. kehon ph-tason ja paljon muuta.

Mukana paketissa analyysilaite, virtajohto, käsikapula, englanninkieliset käyttöohjeet, muistitikku ja säilytyssalkku.

Hinta 299e. (sis alv) 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Harri A. Virtanen | Vastaa 09.11.2018 14.58

Moikka

Teen ravintoneuvontaa(www.luonnollinenravitsemus.fi) ja tämän voisi olla hyvä tuki perusymmärrykseen. Kuuluuko tähän hintaan suomenkielinen ohjeistus

Nina Laurell 12.11.2018 10.27

Hei Harri! Ohjeet ovat englanniksi, mutta mielestäni aika helposti ymmärrettävissä.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

07.02 | 08:57

Hei, ensin pyydän anteeksi, että tämä viesti on jäänyt minulta täysin huomaamatta! Lapsille teen analyysin VAIN näytteistä.

...
07.02 | 08:56

Hei Anna, voit lähettää näytteen lapseltasi silloin kun sinulle sopii. Lue ohjeet msas etänä-osiosta ja toimi niiden mukaan niin homma sujuu jouhevimmin.

...
07.02 | 08:52

Hei Hilkka, ei haittaa. Analyysia varten ei tarvitse muuttaa ruokailutapojaan. Tulosten perusteella voidaan päätellä mitkä kaikki eivät sovi.

...
05.02 | 11:36

Haittaako jos on jo ollut esim ilman perunaa, viljoja,maitoa kun lakkautetaan otetaan? Näkyykö mahdolliset herkkyydet niille silti?

...
Tykkäät tästä sivusta