Parasiitit/Loiset

Entä jos?? Entä jos sinulla onkin kehossasi ei - toivottuja alivuokralaisia, jotka

-kuluttavat sinun energiaasi?

-syövät sinun ravintoaineesi?

-tuhoavat sinun omia tärkeitä solujasi?

Silloin kun ruokavaliosi on kunnossa ja ravintoaineiden saannista on huolehdittu, mutta silti oireet jatkuvat voisi olla syytä tarkistaa oletko altistunut parasiittitartunnoille ja alkanut häätämisen sijaan hyysäämään niitä kehossasi. Parasiitteja voi häätää esim. homeopatialla, yrteillä, detoxkuureilla ym.

Parasiittihakuun kuuluu kymmenien eri loisten skannaminen.

Etsin kehon eri osista (esim. mm. maksa, aivot, verenkierto, hermosto, keuhkot, haima, soluaineenvaihdunta ja sydän) mitä parasiitteja sinusta löytyy. Tuloslistalla näkyy vain ne parasiitit joiden taajuus löytyi. Kun teen skannaamalla niin skannatut asiat eivät tallennu automaattisesti tuloslistalle vaan lisään ne sinne manuaalisesti, jos niitä löytyy. 

Loisten ja parasiittien haku elimistöstä maksaa 40e kerta. 

En tee häätöjä enkä pysty paljokaan opastamaan häädössä, vaan tieto on sinun itse hankittava eri lähteistä. Oma ammattitaitoni ei riitä, eikä aika riitä tällä hetkellä uusien asioiden perinpohjaiseen perehtymiseen. Joitain tiedossani olevia vinkkejä voin toki antaa. Voin vain antaa tiedon mitä parasiitteja missäkin kehon osassasi mahdollisesti asustaa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.03 | 13:54

Noh, täytyy kattoo. Koululääketiede tyrkyttäisi biologista lääkettä fisteliongelmaan mikä noin ajatuksenkin tasolla etoo. Jaa että merkit loppuu. Voi voi.

...
01.11 | 14:27

100€. Aikataulua en pysty arvioimaan tällä hetkellä, koska posti on nykyään tosi hidas, enkä tiedä etukäteen paljonko näytteitä milloinkin on tulossa.

...
01.11 | 14:19

Okei, onko se tuo 100€ vai 120€? :) onko pitkät tutkimusajat tällä hetkellä?

...
01.11 | 14:03

Hei, ensimmäinen analyysi on aina laaja.

...
Tykkäät tästä sivusta