Luontainen vaihtoehto paranemiseen

BioMeridian professional

Alimpana asiakkaan 1.käynti - lähes koko elimistö sekaisin! Ruokavaliomuutoksilla, ravintoainelisillä ja homeopaattisella lääkityksellä 4,5 vuodessa saavutettu tasapaino! Ylin kuva viimeiseltä käyntikerralta.

MSAS analyysi

MSAS - analyysi tehdään BioMeridian tietokoneella

Puhelinaikani on maanantaisin klo 10.30-16.00. Muina aikoina vastaan puhelimeen jos pystyn. p. 0405855446 Puhelimessani ei ole myöskään koputustoimintoa tai vastaajaa, joten soita uudelleen tai laita viestillä tai sähköpostilla soittopyyntö, jos et tavoita minua. Multimedia- tai kuvaviestejä ei kannata lähettää, sillä työpuhelimeni ei ole älypuhelin.

MSAS - analyysissa pystytään sähköisesti kartoittamaan hyvinkin tarkasti, nopeasti ja luotettavasti sekä kivuttomasti

- sisäelinten- ja elinjärjestelmien tila

- ruoka-aineyliherkkyydet/ ruoka-aineiden molekyylirakenteiden pilkkoutuminen

- entsyymituotannon toimivuus

- vitamiini- ja hivenainepuutteet

- hormonitoiminnan häiriöt

- homeopaattinen lääkitys

- loisten, matojen, hiivojen, homeiden, bakteerien ja virusten sekä lääkeaineiden jättämät     vauriot kehossa (erillinen mittaus, jos haluat loiskartoituksen varaa se erikseen. Kartoitus 40e)

Jos kärsit selvittämättömistä vatsa- ja suolistovaivoista, jos sinulla on nivel- ja lihaskipuja, päänsärkyä, ihottumaa, allergioita ym ym. voit hyvinkin saada oireisiisi helpotusta ruokavaliota muuttamalla. Jos suolisto voi huonosti, koko ihminen voi huonosti ja suoliston kunto heijastelee mm. iholla ja nivelissä. Suoliston nopein paraneminen tapahtuu niin, että kaikki epäsopiva jolla on haittavaikutus suolen pintaan karsitaan pois elämästä hetkeksi ja tällä tarkoitan lähinnä ruoka-aineita. Lisäksi paraneminen vaatii aminohapot, hivenaineet ja vitamiinit kohdalleen. Ne ovat välttämättömiä.

BioMeridian on laite joka kartoittaa tehokkaasti mitä elimistössäsi tällä hetkellä tapahtuu.

MSAS on lyhenne sanoista Meridian Stress Assesment System. MSAS Professional on BioMeridian yrityksen kehittämä laite, joka edustaa bioenergistä lääketiedettä. Kiinalaisen lääketieteen mukaan kehossa on meridiaaneja eli energiakanavia, jotka ovat sähköisesti mitattavissa. Akupunktiopisteiden sähkönjohtokyky ja niiden yhteys sisäelimiin on todistettu useilla tutkimuksilla. Tietyn ihopisteen sähkönjohtokyky kertoo siihen yhteydessä olevan elimen terveydentilasta.

Hoito sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin. Analyysi kestää n. 1 tunnin 

HUOM! Testi voidaan tehdä myös eläimille, kysy lisää.

Mittaus tapahtuu kehon akupisteiden kautta turvallisesti ja kivuttomasti