Luontainen vaihtoehto paranemiseen

Hoidon kulku

Kun saavut vastaanotolleni pyydän huomioimaan muutaman tärkeän seikan:

Testi tehdään aikuiselle sormista ja myös mahdollisesti varpaista, alle 18- vuotiaalle vain sormista. Älä rasvaa jalkoja tai sormia ennen analyysiä, se haittaa mittausta.

Jos käytät lääkkeitä/lääkevoiteita tai ravintolisiä tuo ne mukanasi vastaanotolle. EI LISTAA tuotteista, vaan konkreettisesti pilleri, jauhe tai neste yms. 

Suosittelen yleensä vähintään kolmea käyntikertaa n. kolmen kuukauden välein, sillä paraneminen on prosessi, ei taikatemppu. Kolmen käyntikerran jälkeen osaat jo pitkälti itse päätellä mitkä ruoka-aineet tuovat minkäkinlaisia ongelmia, sekä mitä ravintolisää voisit ottaa tarvittaessa.

Alle 10v. lapsille teen analyysin vain näytteistä. Katso "msas etänä".

Ensimmäinen käynti aikuisella:

Ensimmäinen käyntikerta on aina laaja analyysi 120e.

Mitataan sormista (ja varpaista 58 akupisteen kautta) elimistön sisäelinten ja elinjärjestelmien tila. Voit yllättyä siitä, että iho näyttää olevan "terve" vaikka sinulla olisi ihottumaa. Tämä johtuu siitä, että iholla on vain oire, syy oireeseen on ihan muualla.

Käydään läpi n.100 ruoka-ainetta. Ryhmissä mm. leivontatuotteet, rasvat ja öljyt, maitotuotteet, juomat, viljat, lihat, kalat, hedelmät ja marjat, vihannekset, mausteet, siemenet ja pähkinät. Pois jäävät ruoka-aineet eivät toki ole pois koko elämääsi, vaan sen ajan, että elimistö saa toipua.

Mittaan aminohappojen, entsyymien, rasvahappojen, mineraalien, sokerien ja vitamiinien puutteet. Testaan myös mikä tuote sopii, sillä ei ole mitään mieltä syödä tarpeettomia ravintoaineita, niistä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

Lisäksi tutkitaan asiakkaan omat mukanaan tuomat aineet.

Jos näen tarpeelliseksi ja asiakas haluaa, valitsen myös haastattelun pohjalta ja koneen valitsemana henkilökohtaisen homeopaattisen lääkityksen ja mahdollisen kukkatipan.

Kotihoito-ohjeet saat heti mukaasi. 

Maksu tapahtuu tällä hetkellä käteisenä tai tilisiirtona. Tilisiirrossa eräpäivä heti.

Toinen käyntikerta voi poiketa paljonkin ensimmäisestä. Testi on hyvin yksilöllinen ja henkilökohtainen, joten tilanteen ja tarpeen mukaan mitataan eri asioita. Myös hinta toisen analyysin osalta määräytyy testin laajuuden perusteella 70/90/120e.

Voi myös käydä niin, että ensimmäisellä kerralla ei vielä ole löydetty sitä todellaista syytä oireisiin, vaan se löytyy vasta toisella tai kolmannella käyntikerralla, sillä ihmisen elimistö on niin monimutkainen kone, että se pitää korjata kerros kerrallaan. Älä siis vaivu epätoivoon jos et saa apua välittömästi. Kannattaa asentaa asenne sille taajudelle, että puolessa vuodessa tapahtuu jo ihmeitä, ei puolessa tunnissa!

Toisella kerralla tarkistetaan tietysti myös että puutteelliset ravintoaineet ovat imeytyneet.

Tämä on yleinen käytäntö, koska ihminen on yksilöllinen, jokainen saa oman henkilökohtaisen kotihoito-ohjeen ja testi voi muuttua paljonkin ihmisestä riippuen. Tavoitteeni on selkeästi selvittää sinulle MIKSI elimistö toimii/ei toimi. Kun saadaan selville alkuperäinen syy, ongelmiin on paljon helpompi puuttua.

 HUOM! Kodissani asuu ihmisten lisäksi kissoja, jotka ovat perheemme jäseniä. Jos olet kovasti kissa-allerginen, niin suosittelen analyysiä näytteistä. <3