Luontainen vaihtoehto paranemiseen

Miten luen tuloksia?

Tässä lista asioista joiden perusteella voit tehdä itsetulkintaa sillä välin kun minä en ehdi puhelimeen.

- vasemmassa reunassa asia jota mitattu, ensin yleensä elinjärjestelmät. Sen jälkeen sekalaisessa järjestyksessä mitattuja asioita. Ravintoaineita, ruokia, entsyymejä, elimiä, hormoneja ym mitä nyt olenkin katsonut tarpeelliseksi mitata.

- oikealla vihreä (balance), keltainen (weakned) tai punainen (stressed) palkki

- max luku 45 -55 = vihreä

- alle 45 = keltainen

- yli 55 = punainen 

- max luku tulisi olla mahdollisimman lähellä 50 niin tasapaino olisi täydellinen varsinkin ravintoaineiden kohdalla

- keltaisella olevat ruoka-aineet eivät sula. Kroppa ei tiedä mitä niille tehdään joten ne jätetään kokonaan ruokavaliosta pidemmäksi aikaa. Pitää myös ottaa huomioon samankataista molekyylirakennetta sisältävät ruoat vaikka ne olisivat testissä  vihreällä.

- punaisella olevat aiheuttavat stressiä tällä hetkellä, eli jätetään pois ruokavaliosta joksikin aikaa

- keskiarvo luvussa 50 (ehkä kaikkein turvallisin kokeilu)

- jos maitotuotteissa muut maitotuotteet ovat vihreällä, mutta kaseiini (casein - cow) rajoilla, niin silloin maitotuotteet saattavat sopia ruokavalioon hapatettuina ja paljon (min. 10%) rasvaa sisältävinä.

- jos viljatuotteiden joukossa gluteeni on vihreällä, niin ongelma on viljojen tärkkelyksessä eli sokerissa, silloin myös kaikki gluteenittomat viljat ovat hyvin kyseenalaisia ja usein näkyvätkin testissä ärsyttävinä. Eli jos tärkkelys aiheuttaa ongelmaa, älä missään tapauksessa ota käyttöön valmiita gluteenittomia tuotteita. Ne sisältävät eniten tärkkelystä!

- kaikki testit voivat erehtyä, niin tämäkin. Eli ajatuksena, jos tärkkelys on todettu suurimmaksi ongelmaksi niin ota selville missä kaikessa sitä on ja pidä silmällä oireita joita ne voivat aiheuttaa.

- ravintoaineista mitattu aminohapot (proteiinit) entsyymit, rasvahapot, mineraalit ja vitamiinit. Ihannetaso elimistössä on vihreällä ja max luku 50. Jos testissä keltaista niin on vajaus ja jos taas punaista niin kyseisen ravintoaineen käyttöönotossa on ongelmia. Kumpikin on siis puutostila.

- jos olet lähettänyt näytteen mukana vitamiini- ym näytteitä ja mitään mainintaa niiden mittaamisesta ei ole, niin silloin niistä ei tule mitään ongelmaa.

Jos testi osoittaa selkeitä puutteita joistan ravintoaineista, annan puhelun yhteydessä suosituksen hyväksi havaitusta laadukkaasta tuotteesta annosteluohjeineen.

Olen valitettavasti välillä niin kiireinen, että en pysty vastaamaan tai purkamaan kaikkia puheluita välittömästi tai edes seuraavana päivänä, ole sitkeä ja soita uudestaan!

 Jos olet tilannut myös parasiittikartoituksen ne näkyvät testissä aivan ensimmäisenä etusivulla. Kohdan 

Parasites - alla on eri elinjärjestelmiä tai elimiä. Jokaisen elimen tai elinjärjestelmän alla näkyy onko sieltä löytynyt jonkin parasiitin taajuutta. Parasiitin nimi lukee elimen alla ja parasiitin kohdalla myös oikealla puolella vihreä palkki. Kaikki läpi skannatut parasiitit eivät näy listalla, vain ne joiden taajuus löytyi.

Parasiittien karkoituksesta ja häädöstä minulla ei ole juurikaan kokemusta eikä koulutusta. Onneksi netti on pullollaan tietoa miten eri parasiitteja häädetään - sinun pitää etsiä tieto aivan itse ja kokeilla eri vaihtoehtoja. Siksi parasiittien kartoituksen tekeminen on myös edullinen. 

Tässä muutamia tiedossani olevia parasiittien häätöön käytettyjä valmisteita:

- Dr.Reckeweg homeopaattinen loistippa nro56

- hopeavesi hopeavesi.net

- Blessedhebs.com paraclean setti 

- Oregano ja kaneli eteerisinä öljyinä sisäisesti käytettynä

- Mimosa pudica yrtti. 

- Composor 13 uute suolistoloisiin Natura media

- TRS- spray

- Lactobacillus reuteri

- Sitruunamehu + ruokasooda + psyllium

- Psylliox activ fibra kuitukuuri suoliston puhdistamiseen

- Voikukanjuuri

- Karpalokapselit

- Essiac tee

- Artisokka complex natura media

- Aktiivihiili complex natura media

- Serrapeptaasi 200 000iu iltaisin tyhjään mahaan 2-4 kpl

- Maarianohdakeuute tai - complex natura media

- Composor XXI (03) Hepavesical maksan ja sapen puhdistamiseen