Luontainen vaihtoehto paranemiseen

Olen suuresti kiitollinen jos ehdit laittaa oman hoitokokemuksesi vieraskirjaani. Olen kiinnostunut sinun hyvinvoinnistasi ja siitä mitä vaikutusta antamillani ohjeilla on ollut. Kokemuksesi voi antaa myös toivoa paranemisesta muille ihmisille. Kiitos!

Kirjoittaja Eveliina, 20. elo, 2019

Hei, en löydä sähköpostiosoitettasi?

Sähköposti:

e1986p

@hotmail.com

Kirjoittaja annikki jokinen, 29. marras, 2016

Missä vastaannottosi sijaitsee ja mikä on puh.nro tai sähköposti osoitteesi tuo msas mittaus kiinnostaisi

Sähköposti:

@gmail.com

annikki.jokinen84

Kirjoittaja Kristiina Tyyskä, 3. syys, 2016

Moikka Nina ja lämmin kiitos mielenkiintoisesta MSAS-analyysistä♥Kävin siskoni Satun ja hänen tyttärensä Sofian kanssa luonasi 26.8.Mulla oli kuurin jälkeen rasva-aineenvaihd vähän puutoksia ja sain kalaöljyä hoidoksi.Mulla on nivelrikko,eli hiljainen tulehdus elimistössä,niin mun piti kysyä hoitaako s kalaöljy senkin vai onko siihen muuta hoitoa??
Vastauksestasi kiitollinen♥ja mukavaa syksyä♥

Sähköposti:

@gmail.com

kristityyska

Kirjoittaja Essi Mäkitalo, 19. elo, 2014

Täällä Ninan pikkusisko Essi Mäkitalo,Lempääläja tässä elämänpituinen tarina ken jaksaa lukea ja hurraahuuto ihmeelliselle MSAS-analyysille (tää ei oo mikään Ninan mainos,vaikka ihan paras sisko onki ja perheeni edestä uhrautunut M-O-N-E-S-T-I!)meillä vanhimmalla pojalla ei merkkiäkään allergioista ja seuraavalla sitten hänenkin edestään. Jo parikuisena iho kuiva,punainen..kolmekuisena annoin ekan kerran korviketta,sen jälk vesiripuli ja iho todella huono,visvainen.

Neuvolassa määrättiin apteekin 'maitoa',tuoteselostetta lukiessani kävi ekan kerran mielessä et tää ei oo totta.

Vasta puolivuotiaana päästiin sairaalaan allergiatesteihin ja verikokeeseen. sinne kun menin ajattelin että ihanaa saan tietää mikä poikaa vaivaa,vaa EI..mikään tulos ei näyttänyt mitään. Tulin sairaalasta pojan,itkun ja pussillisen rasvatuubinäytteiden kanssa. Rasvoja olisi pitänyt jokaista vuorollaan kokeilla viikon. Seuraavaksi olisi pitänyt apteekin 'maitoja' kokeilla neljää eri merkkiä ennen kun olisi maitoaltistukseen päässyt.

Silloin puhalsin pelin poikki ja äitini kannustuksella annoin vauvalle kaurajuomaa,joka kävi hyvin!!

Sitten kuulin MSAS-analyysista tutun,tutun kautta ja siltä istumalta varasin ajan. Ja sen käynnin jälkeen elämämme sai uuden suunnan.

Sain mieheni myös käymään samaisessa analyysissa,hän on kärsinyt allergioista lapsesta asti,hän on tätä nykyä maidottomalla ruokavaliolla, siitepölyaikana ei ole enää vuosia joutunut käyttämään astamalääkkeitä.

No,ei tässä vielä kaikki..seuraavalla pojalla oli lievempi maitoyliherkkyys,joka meni kahteen ikävuoteen mennessä ohi.

seuraavaksi syntyi tyttö,ajattelin etää kun eri sukupuolta niin ei varmaankaa allergioita, mitä vielä,pahempi. MUTTA jo ns. kokeneena tunnistin merkit heti, jätin imetysaikana maidon pois tyttö voi hyvin..kiinteitä aloiteltiin varovasti, tilanne oli paha.. ei muuta kun Ninan luokse. Tytön ruokavalio niinki suppea kun: vesi,riisi,maissi,hirven- ja poron liha. Sitä samaa harmaata mössöä tyttö söi hyvällä ruokahalulla monta kertaa päivässä ja kasvoi.

Muutaman kerran jouduin tytön kanssa n.vuoden iässä käymään sairaalassa virtsatietulehduksen takia, siellä sattui olemaan erimaalainen lääkäri joka ehdotti allergialääkäriä ja sanoi että sen jälk voisi kelata saada korvausta sairaan lapsen hoitoon. Siihen sanoin että nään summan niin pienenä että en lähde taas sekoittamaan lapseni elimistöä, hän oli ensimmäinen lääkäri joka sanoi että ymmärtää minua!

Ihottumaahan oli vauva-aikana ja se kun oli niin näkyvää niin kyllä neuvolassa

kauhisteltiin ja vielä niin suppea ruokavalio..kun tyttö oli vajaa 2v. omalääkärin sijainen laittoi lähetteen allergialääkärille, sinne oli niin pitkä jono että kävimme eka ravitsemussuunnittelijalla. Ruokapäiväkirjan pohjalta hän laski että tytön energian saanti on riittävä ja vähäisistä ruoka-aineista huolimatta monipuolinen. Siihen mennessä tietenkin ruoka-aineet lisääntyneet vauva-ajasta ja monta kontrollikäyntiä analyysissa takana.

Ja missään vaiheessa kasvussa ei mitään poikkeavaa.

Nyt tyttö on 3,5v, vain maito ja pähkinät on ainoat mitkä ei sovi ja maidostakaan ei tulee mitään pahaa reaktiota, tytöllä valtavan pitkä paksu tukka ja kynsiäkin saa leikata niin samaan tahtiin kun muilla lapsilla..sekin kertoo että elimistö voi hyvin.

Kerran omalääkäri taisi tav kontrollissa sanoa että tekstin vähäisen määrän perusteella olette olleet joko terveinä tai sitten olette käyneet yksityisellä..niimpä..tätä en sanonut: olemme käyttäneet vaihtoehtohoitoa ja lääkkeinä pääasiassa homeopaattisia valmisteita!

Homeopaattisista tulisi toinen mokoma tekstiä lisää..mutta se jääköön nytten.Lämmöllä suosittelen: <3 Essi

Sähköposti:

@gmail.com

em.makitalo

Kirjoittaja Sanna Suojapuro, 14. loka, 2013

Kärsin lapsesta asti jatkuneista, viikottaisista täysin lamaannuttavista päänsäryistä sekä kausittaisista rannekivuista joihin kumpaankaan ei oltu löydetty yleislääketieteen parista helpotusta. Analyysin jälkeen jätin pois viljatuotteet ja sokerit ja siihen jäi myös säryt. Plussana paino tippui itsekseen 13kiloa. Tyttäreni oli kuukauden ikäisenä mahavaivainen, itkuinen, ihottumaa oli päästä napaan asti, kakka ei kulkenut kun kerran viikkoon ja uni oli katkonaista ja vähäistä. Käytin hänetkin analyysissa jossa selvisi herkkyys maidolle. Hyvät neuvot toisesta korvikkeesta saatuamme ja sitä viikon käytettyämme lapsi on nyt täysin erilainen. Nukkuu yöt ja päivälläkin pitkiä unia. On iloinen, kakka kulkee päivittäin ja iho on kunnossa. Analyysissa olen käyttänyt myös poikani ja äitini ja tulemme jatkossakin turvautumaan Ninaan jos tarve vaatii. Kiitos Nina! :)

Kirjoittaja Essi, 23. syys, 2013

4-vuotias poikamme kärsi vakavista, pahenevista ja kivuliaista ummetus- ja ulostamisongelmista vuoden verran. Jo aivan epätoivoisena lääkärien piittaamattomuuteen, jatkuvien lääkkeiden syömiseen ja itkevän kipeän lapsen hoitoon löysin Ninan luokse. Maidottomalla ja perunattomalla ruokavaliolla poikamme "parani" kolmessa kuukaudessa joka päivä kakkaavaksi iloiseksi itsekseen ja alkoi kasvaa silmissä :) Olen niin iloinen, että itkettää!

Sähköposti:

@gmail.com

essi.ansaharju

Kirjoittaja Tuula, 7. kesä, 2013

Olen 56-vuotias nainen ja kärsinyt erilaisita kivuista ja säryistä nivelissä, päässä ym. Diagnoosina minulla on fibromyalgia. En ole saanut lääkityksistä kuin hetken helpotusta toisinaan. Kivut vaikuttivat jo mentaalitasolla ja unen laatu oli kärsinyt. Nyt olen ollut 4 kk uudella ruokavaliolla ja täydentänyt puuttuvia ravintoaineita mm. aminohappoja ja b-vitamiinia. Nukun, olen pirteä ja elinvoimainen ja mikä tärkeintä täysin kivuton! Olen aina ollut sitä mieltä että ruokavaliolla voi vaikuttaa terveyteen, mutta en ole koskaan tiennyt miten sen tekisin. MSAS analyysi antoi siihen upeat vinkit, olen helpottunut enkä milloinkaan enää palaa vanhaan ruokavaliooni. Nyt tiedän myös jos oireita tulee, mistä hakea apua.

Kirjoittaja paula, 14. touko, 2013

Nyt 7 viikkoa viikkoa takana maidotonta ja perunatonta ja VAIVATONTA oloa. Huippua, en enää muustanut millaista on ihan hyvä olo. Energia on palannut, ruokakin on alkanut maistua....Iso kiitos, Nina!!

Sähköposti:

@turku.fi

paula.h.jarvinen

Kirjoittaja Mirva, 22. helmi, 2013

Olen ihka ensimmäinen =)
Yli 13 vuotta tutkimuksia takana kaikenmaailman vaivojen takia (lähinnä vatsaongelmia) joihin lääkärit ei löydä syytä.
Kiitos Nina, kahden vuorokauden kuluttua dieetin alituksesta olo helpottui huomattvasti, myös nivelkivut lähes poissa!! Suosittelen.