Luontainen vaihtoehto paranemiseen

Perussivu

Ohjeet näytteiden lähettämistä varten:

- minigrippussiin tai muuhun nestetiiviiseen pussiin (hajun vahvuudesta riippuen useampi pussin päällekkäin)  noin 2 tl verran ulostetta. Jos kakka on imeytynyt vaippaan, leikkaa vaipasta kakka-alue. Vaippa tulee pakata kakkapuoli ylöspäin. Pakkaa nimenomaan PUSSIIN, ei purkkiin! Kääri pussi vielä folioon tai sanomalehtipaperiin hajuhaittojen välttämiseksi. Ulosteen ei tarvitse olla tuoretta, sen voi kaivaa pöntöstä, sitä voi säilyttää ihan huoneenlämmössä, eikä haittaa vaikka se esim. jäätyisi matkalla. Säännösten mukaan pakattava kahteen nestetiiviiseen pussiin, joiden välissä esim talouspaperia imeyttämiseen. Eli kakka pussiin. Pussi folioon. Foliokääre talouspaperiin ja tämä kaikki vielä tiiviiseen pussiin.

Kesällä ehdottomasti folioon, muuten hajuhaitat ovat valtaisat. Huom. VAIN tavallisena 1.lk kirjeenä lähetykset ja huomioithan että kuoressa on tarpeeksi merkkejä. Jos joudun lunastamaan lähetyksen postista veloitan siitä 5e. Kirjeen on mahduttava postiluukusta, eli maksimipaksuus 30mm!

- laita pakettiin myös erillisiin pusseihin kaikki käytössä olevat lisäravinteet ja                erityiskorvikkeet, jos haluat niitä testattavan, sekä nimeä ne. Yksi kapseli tai pieni määrä jauhetta, nestemäisistä muutama tippa riittää. Jos haluat lisäravinnenäytteet lähetettävän takaisin laita mukaan osoitetiedoillasi ja postimerkillä varustettu palautuskuori.

- NIMESI (testattavan henkilön nimi) jokaisen pussin päälle

- voit halutessasi laittaa pienen saatekirjeen oireistasi, ei pitkää sepustusta mielellään, mutta nämä tiedot tulee olla: NIMI, IKÄ, IMETYKSELLÄ vai ei, KORVIKKEET! Sulje kuori varmasti kunnolla, vaikka ylimääräisellä teipillä!!! 

Jokaisessa näytelähetyksessä tulee olla yhteystietoina lähettäjän nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Vaikka olisit lähettämässä kymmenettä näytettä laita aina yhteystiedot mukaan. En ylläpidä kortistoa, josta voisin tiedot tarkistaa. 

Kuoren tulee olla kovaa materiaalia. Kuitenkin KIRJElähetyksen kriteerit täyttävä. Ei pakettina!! Tavallinen kirjekuori ei käy. Askartele vaikka pahvista ja pakkausteipistä oma kuoresi tai osta postista valmis kova kuori.

Kuoren päällä tulee lukea "ihmisperäinen näyte - vapautettu" tai "eläinperäinen näyte - vapautettu"

Kuoressa huomiovärin tulee olla KELTA/MUSTA. Esim. sähköteippi tai ihan näytelähetyksiä varten tarkoitettu huomiokuori. Voit myös itse värittää huomiovärin tusseilla.
Kiitos kun huomioit nämä asiat näytteen lähettämisessä. Ohjeet saatu Postin turvallisuuspalvelusta, VAK-turvallisuusneuvonantajalta.


HUOM!!!!! Jos olemme etukäteen sopineet joistain asioista puhelimitse tai sähköpostitse, niin ole ystävällinen ja laita minulle tieto paketin mukana. En voi muistaa mitä olemme sopineet kun paketin vastaanotan. 


Nämä ohjeet siksi että säästämme molempien aikaa, vältytään turhilta väärinkäsityksiltä ja sinä saat tulokset nopeammin, kiitos että ymmärrät!


HUOM! Jos kyseessä on suppean kontrollianalyysin tekeminen, muista mainita että laaja analyysi on tehty aiemmin. 

Näytteet lähetetään osoitteeseen


Nina Laurell/MSAS analyysit

Hämeentie 15

31500 Koski Tl

Nina Laurell/MSAS analyysit