Luontainen vaihtoehto paranemiseen

Parasiitit/Loiset

Entä jos?? Entä jos sinulla onkin kehossasi ei - toivottuja alivuokralaisia, jotka

-kuluttavat sinun energiaasi?

-syövät sinun ravintoaineesi?

-tuhoavat sinun omia tärkeitä solujasi?

Silloin kun ruokavaliosi on kunnossa ja ravintoaineiden saannista on huolehdittu, mutta silti oireet jatkuvat voisi olla syytä tarkistaa oletko altistunut parasiittitartunnoille ja alkanut häätämisen sijaan hyysäämään niitä kehossasi. Parasiitteja voi häätää esim. homeopatialla, yrteillä, detoxkuureilla ym.

Parasiittihakuun kuuluu kymmenien eri loisten skannaminen.

Etsin kehon eri osista (esim. mm. maksa, aivot, verenkierto, hermosto, keuhkot, haima, soluaineenvaihdunta ja sydän) mitä parasiitteja sinusta löytyy. Tuloslistalla näkyy vain ne parasiitit joiden taajuus löytyi. Kun teen skannaamalla niin skannatut asiat eivät tallennu automaattisesti tuloslistalle vaan lisään ne sinne manuaalisesti, jos niitä löytyy. 

Parasiittikartoitus maksaa 40e. 1.1.2023 alkaen 50e.

En tee häätöjä enkä pysty paljokaan opastamaan häädössä, vaan tieto on sinun itse hankittava eri lähteistä. Oma ammattitaitoni ei riitä, eikä aika riitä tällä hetkellä uusien asioiden perinpohjaiseen perehtymiseen. Joitain tiedossani olevia vinkkejä voin toki antaa. Voin vain antaa tiedon mitä parasiitteja missäkin kehon osassasi mahdollisesti asustaa.