Luontainen vaihtoehto paranemiseen

MSAS analyysi näytteistä

Huom! Kun lähetät näytteen lue ja noudata tarkasti postitusohjeita!! Postilta on tullut palautetta hajuhaitoista ja väärin pakatuista näytelähetyksistä.


Puhelinaikani on maanantaisin klo 10.30-16. P. 0405855446

Muina aikoina vastaan puhelimeen jos pystyn.

Valitettavasti puhelimeni ei aina toimi kellarikerroksessa, jossa työskentelen. Jos puhelimeen ei saada yhteyttä, niin koita myöhemmin uudestaan tai laita sähköpostilla tai tekstiviestillä yhteydenottopyyntö, niin soitan takaisin. En myöskään pidä puhelimessani koputustoimintoa, sillä se häiritsee käynnissä olevaa puhelua, joten soita uudestaan, jos olen varattuna. Älä lähetä kuvia tai linkkejä, eikä multimediaviestejä sillä työpuhelimeni on perus näppäinpuhelin.


Etäanalyysi ulostenäytteestä onnistuu aikuiselle, lapselle ja eläimille.

Alle 10v. lapsille ja eläimille teen analyysin VAIN etänä. 

Tulokset saat noin 2 viikon sisällä siitä, kun olen itse vastaanottanut näytteet. Erityisistä ruuhka-ajoista ja lomistani ilmoitan täällä. Pyrin aina kuitenkin tekemään analyysit mahdollisimman nopeasti niiden saapumisjärjestyksessä.

Testissä selviää

ruoka-aineyliherkkyydet,

vitamiini- hivenaine- aminohappo- rasvahappo- ja entsyymipuutteet.

Elinjärjestelmien ja mahdollisesti yksittäisten elimien tasapaino. Mahdollisesti myös tarpeen vaatiessa joitain hormoneja.

Testi on yksilöllinen ja henkilökohtainen, joten mitatut asiat saattavat poiketa jonkun muun testistä. Mitattavia yksittäisiä asioita tilanteesta riippuen 140-180 kpl.

HUOM! Parasiittien tutkiminen ei kuulu automaattisesti analyysiin. 

Kun olen analyysin tehnyt, lähetän tulokset, sekä laskun pdf-tiedoston välittömästi sähköpostiisi. Laitan myös tekstiviestin, että tulokset ovat valmiit ja sähköpostissasi. Kun olet tulokset vastaanottanut voit soittaa minulle. Ei haittaa milloin soitat, en vastaa jos olen varattu. Voit jättää soittopyynnön tai pyytää puhelinaikaa tulosten läpikäymiseksi. Joka maanantai olen puhelimen äärellä klo 10.30-16.

Analyysin tulokset käydään läpi ainoastaan puhelimitse. Se on helpointa ja nopeinta. Voit nauhoittaa puhelun tai tehdä muistiinpanoja puhelun aikana. 

Laajasta etänäytteestä saat selville kaikki samat asiat kun paikan päällä tehdystä  analyysistä.

Ensimmäinen analyysi on aina laaja. Suppea kontrolli voidaan tehdä laajan analyysin jälkeen ns. tarkistusanalyysinä, jotta saamme tieoa missä mennään kehon toiminnoissa. Voit teettää niin monta suppeaa analyysiä kuin haluat, mutta jos viimeisestä (laajasta tai suppeasta) on kulunut yli vuosi, seuraava tehtävä analyysi on taas laaja.  

Lue vielä lähetysohjeet osiosta "postitusohjeet", kiitos! 

Näytteet lähetetään osoitteeseen

Nina Laurell/MSAS analyysit

Hämeentie 15, 31500 Koski TL

Nina 🤩